Het droomrestaurant van Sander Overeinder.

De werkregel ‘Eten in zijn meest pure vorm’ is de kern van het idee achter restaurant As. As gaat over koken in zijn meest pure vorm. Dat betekent dat ze op een respectvolle manier laten zien dat het één sterft om het ander te laten leven. De keuken van As heeft een open verbinding met buiten, dus iedere dag opnieuw beïnvloedt het weer de culinaire keuzes. Koken in de houtoven en het eten bereidt in het zicht op een massieve stenen werkbank. Oude kooktechnieken als roken, pekelen, inmaken en wecken vinden hun plek. Het dagelijks versgebakken brood van eigen zuurdesem maakt het beeld compleet.

Lekker eten op de Amsterdamse zuidas in een oase van rust? restaurantas.nl

‘Eating Out in Amsterdam: Way Beyond Herring’ – Mark Bittman, NY times

Heeft u interesse in een concept op maat voor een sterk(er) merk? Of wilt u meer weten over een van onze producten? Mail voor een afspraak: